5 Vragen om aan een sportschool te stellen: Quiz

Sportschool Sint Maartensdijk

De volgende vragen worden vaak gesteld door leden die informatie zoeken over lid worden van een sportschool:

Quiz 1. Wat is YMCA?

Antwoord 1. De Young Men’s Christian Association. De YMCA, opgericht in 1947, is de grootste liefdadigheidsinstelling van het land en biedt hulp aan jonge mannen, vrouwen en kinderen, ongeacht ras, godsdienst of nationaliteit.

Quiz 2. Wat is de betrokkenheid van de YMCA bij lokale soepmaaltijden?

Antwoord 2. De soepmaaltijden worden verstrekt door de plaatselijke YMCA-winkels. Deze diners zijn een van de manieren waarop de YMCA de ontwikkeling van vrijwilligers op alle niveaus – lokaal, staat en federaal – ondersteunt. De organisatie bekommert zich om de gezondheid en het welzijn van jonge volwassenen.

Quiz 3. Wat is het Jeugd Sport Recreatie Centrum?

Antwoord 3. Dit is een plek voor kinderen om plezier te maken, vrienden te ontmoeten, te sporten en spelletjes te spelen. Het YSRCenter is een plek voor kinderen om plezier te hebben. Ze nodigen kinderen uit de buurt en uit de omgeving uit om er te komen spelen. Ook gaat een percentage van het geld dat wordt ingezameld naar gemeenschapsprogramma’s.

Quiz 4. Wat is de Jeugd Sport Recreatie Bond?

Antwoord 4. Naast de soepmaaltijden en sportevenementen is dit een plek waar kinderen technische hulp kunnen krijgen als ze lid worden van een plaatselijke League. Elke woensdagavond in de late namiddag, of vroege avond, is het YMCA 5 Locations league kantoor open voor ouders en spelers om informatie te krijgen over teamselectie, wedstrijdtijden, en algemeen onderhoud.

Quiz 5. Wat is het Jeugd Sport Recreatie Team precies?

Antwoord 5. Het Jeugd Sport Recorbinatie Team is een YMCA programma voor kinderen in de leeftijd van 3 -16 jaar. Het YMCA Jeugd Sport Recreatie Team zijn all-star recreatieve teams bestaande uit recreatieve en competitieve spelen. Dit programma is een manier voor de YMCA om de wensen en capaciteiten van jongeren te verzamelen. Het team selecteert een beperkt aantal spelers in elke leeftijdsgroep. De deelnemers aan het jeugdsport-recreatieteam moeten een jaarlijkse bijdrage betalen om te mogen blijven en aan de wedstrijden deel te nemen. Het programma zal geen hoofdstroom van fondsen van de YMCA afleiden om andere programma’s te betalen; alle sportprogramma’s worden gelijkmatig verdeeld.

Quiz 6. Wat biedt de YMCA aan?

Antwoord 6. Met de YMCA kunt u er zeker van zijn dat u het beste van het beste voor uw eigen kind mogelijk maakt. Omdat de YMCA een speciaal programma voor kinderopvang biedt, kunnen ouders hun kinderen in een veilige, schone en leuke omgeving bij de YMCA afzetten. Leden van het College-levelrington comité hebben ook de mogelijkheid om met YMCA coaches te werken bij het behalen van hun certificering.

Waar wacht je nog op? Betrek uw kinderen er nu bij! City Health Centers bieden één-op-één-onderzoeken, groepstherapie en zomerkampen om de sportprestaties en sociale vaardigheden van kinderen met chronische medische aandoeningen te verbeteren. Kijk op de website voor het CalgaryGenotion programma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.