Where to rent?

man at the porthole window of a vessel sailing the ocean - zeilhoofd stockfoto's en -beelden

Waar te huur?

Wampelburg – De meest populaire haven, met een grote verscheidenheid aan jachten. Zorg ervoor dat u een licentie koopt. Vraag – 10% korting, alstublieft.

Dorst – 10-20% off, please.

KampUST – Alleen in het Nederlands, geweldige haven, met een grote vloot jachten. Vraag – 10% korting en alstublieft.

Portsmouth – Aan de zakelijke kant van het land biedt deze jachthaven exclusieve zeilfaciliteiten met een grote vloot jachten. Het heeft ook een jachthaven voor overnachtingen, met een uitstekende huidige vloot van boten. Bel ze alstublieft voordat u besluit een zeilboot te huren.

Tilfjord/Taast – Een zeer populaire locatie. Naast jachten kunt u ook vis- en duikboten huren. Biedt haspels, wrakstukken, drift en zalm, met zeer goede aanlegfaciliteiten.

Iver, De Siest – Een prachtig eiland met veel afdalingen, veel mensen komen hier om te kiteboarden of te kitesurfen. Het eiland is vrij klein, maar er zijn genoeg complexen om een ​​boot te huren. Biedt het huren van boten, eten en drinken.

Iver, West en Tetommel – Klein eiland aan de westkant van het land, met goede faciliteiten voor kitesurfen/kitesurfen, goede winkels, goede accommodatie. Rodaleough is een geweldige plek om te verblijven.

Iver, West en afgeslacht – Dit eiland is het meest westelijke puntje van het land, en een zeer populaire toeristische bestemming. Er zijn goede accommodatie en bars, de accommodatie is eenvoudig, maar ze bieden beperkt voedsel. U kunt een motorboot huren voor de nacht, en meer informatie hierover is verkrijgbaar in de hoofdstad.

Tilfjord/Taast – Dit eiland is het meest westelijke puntje van het land en een zeer populaire toeristische bestemming. Er zijn goede accommodatie en bars, ze bieden beperkt eten. Het lekkerste eten is in de plaatselijke kruidenier in het dorpscentrum.

Swill bescheiden, u kunt het genoegen hebben om met uw eigen zeilboot te zeilen. Hier kun je zeilen naar plaatsen als ordeiland, martinbut, west de klotland, miskata, of in het westen van Sweentow, zoals n recorder of perzen. Als u aan het vissen bent, kunt u dit met meer vrijheid doen dan met de vloot in de rest van het land.

De grootste zeilsport van het land vind je hier in de noordoostelijke regio van het land, genaamd Weststand. Weststand staat op de kaart van Rotterdam. Als u zich in het noorden en in Rotterdam bevindt, kunt u naar het Dowsnare-eiland varen, een van de grotere schepen die in een scheepswrak voor de kust van Sweentow zijn gezonken. U kunt ankeren in de buurt van een recorder-eiland of een persied eiland.

Als u een liefhebber bent van restaurants en café's in de stad, wilt u misschien wegblijven van het zoeken naar voedsel in uw zeilschip, omdat het geruime tijd kan duren voordat de markt het zal bevoorraden. Zorg ervoor dat jeiti vermeld staat in je kleine haven. Neem contact op met de lokale bevolking, zij kunnen u misschien helpen met nuttige informatie.

Dus als u overweegt een zeilboot in Nederland te huren of te kopen, loopt u al voor op de meeste anderen die de geneugten van het zeilen in Nederland nog niet hebben ontdekt. Het weer in Nederland is onvergeeflijk, dat is de reden voor het toerisme in Nederland, maar je kunt genieten van zeilen, met of zonder de toeristen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.