Wat doe je als je een trainingsprogramma hebt?

planner

 

Een woord van voorzichtigheid: Wanneer u als volwassene serieus gebruik maakt van een trainingsprogramma, komt u gemakkelijk in aanraking met een Personal trainer Breda, Nederland. U zou diep verleid kunnen worden door zijn verleidelijke beloften en in de val kunnen lopen om het te gebruiken tot u te moe bent om verder te gaan. Maar u moet proberen te voorkomen dat u in de hierboven beschreven situatie terechtkomt.

Je moet niet alleen de tijd nemen om middelen te vermijden die je in de val kunnen lokken, maar je moet ook de trainers respecteren die je op het oog hebt. Uw veiligheid en uw rendement op de meest effectieve manier is, zoals het gezegde luidt, het ticket. Dus wat doe je als je de oplossing vindt die aan al je criteria lijkt te voldoen, en toch de klus niet klaart? Je moet je realiseren dat ze niet goed zullen zijn als personal trainer als ze: a. je niet duidelijk maken wat echte werkervaring is. b. te vriendelijk zijn of ze nu eng of diep zijn. c. zeggen dat je een genie bent als ze je dit of dat vertellen.

Hier zijn de vragen die u moet stellen aan een aangestelde personal trainer voordat u uw gegevens doorgeeft:

o Waar heb je de meeste ervaring? Ik heb het over het soort ervaring dat je je nauwelijks kon voorstellen voordat ik je op dat platform zag. Bedoel je daadwerkelijke werkervaring of bedoel je niets anders doen dan theorieën?

Heb je een klantenbestand van mensen die je eerder getraind hebt? Waar heeft u dat gedaan?

o Bent u momenteel werkzaam in een ander land waar u zich voornamelijk op richt?

Waarom ga je in dat land trainen? Ik denk, ‘Omdat ze een uitwisselingsprogramma aanbieden’…

Wat zijn je doelen? Ieders doelen zijn verschillend. Je moet weten waarom je dit gaat doen en wat je wilt.

Waar ga je trainen? Wat is je weer? Je wilt in de zon trainen, toch?

Wil jij de eerste in je groep zijn die op dat platform stapt? Wil jij de eerste zijn?

o Kun je goed opschieten met de supervisor? Je wilt niet de persoon zijn die training en regels 1, 2, 3, en 4 vermijdt.

Wil je een zwarte band halen? Waarom? Als je er niet om geeft een zwarte band te krijgen, waarom ga je dan naar de les?

Wil je naar buiten en concurreren op het “volgende niveau”? Waarom zou je in hemelsnaam aan zwarte band competitie willen meedoen als je amper twee jaar van een ultieme zwarte band af bent?

o Wat dacht je van sportgordels of wedstrijdervaring in toernooien? Dit geeft je een echte kans om op verschillende manieren te strijden.

o Is het je tijd of golflengte die je zoekt? Sommige mensen zeggen dat het bereiken van het volgende niveau een werk in uitvoering is. Anderen zeggen: “Als ik er klaar voor ben, zal ik het doen, maar ik wil een beetje hulp.” Als jij een van de eersten in je groep bent die op dat platform komt, wat voor soort hulp zoek je dan?

Een laatste vraag die je moet stellen is: “Wat zijn je doelen met betrekking tot je training?”

 

Lees meer:

Personal trainer Oosterhout

Personal trainer Tilburg 

Afvallen Tilburg 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.