Ren je benen van de stoel

Woman, Crunches, Sport, Training

Je benen van de stoel laten lopen is zeker een nadeel als je zo traint, want de training geeft echt een beukende indruk op de spieren, en het ziet er altijd slecht uit om naar te kijken. Er zijn dus manieren om dat te vermijden.

HET PROBLEEM MET GYM TRAINERS

Alle trainingen, behalve de zwaarste, beginnen gewoonlijk met de warming-up. Mensen doen honderden syndroomoefeningen, er zijn duizenden oefeningen voor de schouders, er zijn quadricepsoefeningen, gebogen en gestrekte beenoefeningen, beenstrekoefeningen, enz. En bijna iedereen doet die oefeningen. Maar als men kijkt naar het aantal herhalingen zou hij of zij een stok onder een zeer steile hoek voor het lichaam moeten optillen en de oefening staand moeten uitvoeren. Wat een enorme verspilling van tijd en energie. Gelooft u het niet? Draai het stokje maar weer om naar pagina 1.

Op dezelfde manier, als je elke dag vijf mijl rent, zou je uiteindelijk zo uitgeput raken dat je tussen elke run volledig zou moeten rusten, maar dit helpt het proces van sterker worden niet. Tijdens de training, zelfs als je niet elke dag rent, zou je op zijn minst genoeg moeten rusten om een volledige week rust te nemen voor en na je training en dit zou je meer de kans geven om je doelen te bereiken. Onthoud dat kracht het resultaat is, niet het uitgangspunt. Je kunt geen krachtsinspanning leveren zonder eerst een basis op te bouwen.

VOORWAARTS GAAN

Veel te vaak worden topresultaten alleen bereikt ten koste van de genetica. Je kunt vaders met jouw genen niet laten toegeven aan de eisen van overtraining. Het resultaat zal zijn dat je niet de kracht hebt die je wilt of de snelheid die je wilt. Er zijn een paar belangrijke punten die je in gedachten moet houden. Als je begint met zware krachttraining, moet je alleen het gewicht blijven opvoeren en niet de snelheid, anders kun je je gewrichten ernstig blesseren. Als u probeert onmiddellijk terug te springen naar licht gewicht, zal dit een zeer nadelig effect hebben op uw prestaties en zou een versnelde terugkeer naar de training nodig zijn. Personal trainer Wageningen

Een ander belangrijk aspect van je training in de toekomst is leren hoe je moet herstellen. Ik had ooit een trainer die me vertelde

” Rust, Rust, en nog meer Rust”. Dit verminderde echt de geplande sessies, maar na een twaalf weken durende toepassing van dit principe presteerde ik als een beest! Dus rust uit en geef je lichaam de kans om te rusten, je zult betere resultaten boeken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.