Ping Pong leren spelen

 

Sporten voor kinderen RotterdamKosten doel betekent toewijding. Het is gewoon een feit dat de meeste tafeltennissers in deze wereld zeer enthousiast en toegewijd zijn in het leren van de sport. Ze spelen alleen voor de liefde van het spel. Zij geven zelfs niet om het geld. Hun liefde voor de sport is zo groot dat ze niets anders in overweging nemen dan de overwinning. Maar, dit is niet de juiste houding. Het zal er ook voor zorgen dat ze het spel verliezen. Daarom moet toewijding vervangen worden door concentratie. Pak de bal op en controleer hem met je hersenen. Alleen dan kun je in het spel blijven.

Bij het leren spelen van ping pong zou je het spel tegen een tegenstander kunnen spelen. Wanneer je tegen een tegenstander speelt, moet je laten zien dat je het spel wilt winnen in plaats van het alleen maar leuk te vinden. Natuurlijk zul je proberen te voorkomen dat je tegenstander de verliezer wordt. Zelfs als je de bal serveert voor de tegenstander, moet je je op zijn minst concentreren op hoe je de bal gaat verdedigen als je zijn of haar tegenstander bent.

De basisregels van het spel zijn dezelfde voor zowel beginner als expert. Het serveer-ament ligt in de onderarm. Bij het fulseren moet de pols los en ontspannen zijn. De onderarm mag nooit wiebelen. Bij het controleren van de bal met de wijsvinger, moet de spiraal maximaal zijn. De duim mag niet gestrekt of geklauwd zijn, maar de positie moet gelijk blijven. Wanneer de tegenstander de bal serveert, let dan op jezelf. Als je niet in staat bent een perfecte bal te vormen voor je tegenstander om te duiken of te passen, dan zul je verdedigend moeten spelen. Wanneer je tegenstander net je serves heeft gemist, moet je hem of haar bestoken met een snelle return.

Wanneer je met je partner speelt, moet je de bal samen met je partner in de lucht gooien. Wanneer de andere speler de bal naar u teruggooit, let dan goed op zijn of haar bewegingen. Onthoud altijd dat een Davis Cup-wedstrijd een twee tegen twee wedstrijd is, behalve wanneer u dubbelspel speelt met dubbelspelpartners. De spelers moeten afwisselend serveren. Doen ze dat niet, dan krijgen ze elk een strafpunt.

Leer tennisstrategie van tevoren te begrijpen. Als je dat doet, weet je wat je moet doen in noodwedstrijden. Als je dubbelspel speelt, moet je je in twee teams verdelen. Denk er altijd aan om instructies naar je teamgenoten te schreeuwen. Denk aan je handdoeken, verloren handdoeken, en reserve wisselgeld. Doe je best om niet naar het huis van je tegenstander te gaan. Als je dubbelspel speelt met dubbelspel partners, communiceer dan altijd. Roep vaak de posities van de andere spelers.

U kunt altijd leren tennissen door lessen te volgen die door professionals worden aangeboden. Dit is vooral gunstig voor beginners. De professionals zullen u alles leren wat u moet weten om een professionele tenniscarrière te verwerven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.