Je persoonlijke trainer trainen

Voordelen van een Personal Trainer

Een effectieve presentatie van vaardigheden en kennis van sport is het doel van een personal trainer. Hij zorgt ervoor dat je hun tijd waard bent en dat je na de trainingen iets te bieden hebt. Het kan even duren, maar uiteindelijk kom je productief uit de trainingssessie die je hebt doorgemaakt. In de meeste gevallen blijft fitness de meest voorkomende reden om met het programma te stoppen.

Een fysieke analyse van een persoon is erg belangrijk om een ​​conclusie te trekken over zijn vaardigheden in fysieke activiteiten. Tijdens de minuten van de sessie wordt elk aspect geëvalueerd, zoals de algemene omgeving waarin je je bevindt en de faciliteiten die je hebt. Dit komt omdat uw gezondheid een belangrijk aspect is. Het is niet genoeg dat je kunt rennen, springen, tillen en gooien; het is dat u al deze in de veilige omgeving kunt doen.

personal training eindhoven Het kan een hele dag zitten of zelfs een hele week duren, afhankelijk van wat je doel is. De tijd wordt zelfs besteed aan andere activiteiten, zoals het lezen van het tijdschrift of het tijdschrift zelf. Er zijn veel geëvalueerde aspecten van uw gezondheid. Sommigen van hen zullen later worden besproken.

Een personal trainer stelt een trainingsprogramma voor je op. Hij zal uit het eerste rapport de essentiële informatie over uw gezondheid halen, inclusief het soort training dat u intensief moet doen, hoeveel tijd u hiervoor moet nemen en last but not least; wat hij denkt dat uw gezondheidsprocedure moet worden verbeterd. Het programma wordt voortdurend herzien. Het beste is dat een personal trainer u een persoonlijk oordeel kan geven over uw sterke en zwakke punten.

dominante eigenschap

De dominante eigenschap van een ervaren trainer is dat hij leeft om anderen te helpen en het weerzinwekkend vindt als hij niet alles voor elkaar krijgt.# # #

Als hij erachter komt dat je zijn aanwijzingen niet kunt opvolgen, dan zal hij je zaak nog een keer ter sprake brengen voor de hele klas. # #

Het is uit passie. Het komt niet van het werk. Hij maakt geen extra uren om geplande trainingen bij te wonen. Dit heeft maar één reden: jij bent een personal trainer en hij is je vriend, je gids en je baas.

Aan de andere kant, als de trainer bevriend is met sommige van de cursisten, gaat hij naar trainingen als een van de weinige mensen die u kunnen helpen de bewegingen te leren. U zult hem met grote zekerheid doorverwijzen. # #

Personal trainers kennen hun klanten door en door. Zijn vriendschap is instinctief en diepgeworteld omdat hij in het verleden met dezelfde stijfheid en uitdagingen te maken heeft gehad. Hij weet het allemaal en hij vindt het heerlijk om het onder geen beding met je te delen.

de zwakke punten

Wat je zwakke punt ook is, het moet worden opgemerkt. Je moet eraan werken. Een slechte vorm is de tegenhanger van een slechte gezondheid. En sindsdien resulteert een slechte gezondheid steevast in een slechte vorm. Houd er rekening mee dat de personal trainer elke naar ons vernoemde zal BuffGolden Globs Pretty, inclusief uzelf.

Het is raadzaam om zoveel mogelijk te lezen en de nodige stappen te ondernemen om uw gezondheid te verbeteren. Je kunt jezelf misschien net zo goed redden van een klap voor je ego als van veel schaamte.

When the personal trainer has done his assessment and has discussed his program with you, you should be ready to go. The first class will most likely be something like aerobic warm-up and stretching.

The trainers are nice and helpful

It is best to always let the professional personal trainer know you are a beginner and may want to do some adjustments before the training starts. Easy adjustments to make in due time. You should be flattered that they would take the time to adjust things in your program. # #

Before things start, the personal trainer will do his best to follow your pace and perfectly time your warm-up.

The trainer's knowledge is exhaustive

Het is niet genoeg om uw trainingsprogramma te versterken; hij moet er blij mee zijn en heeft er ook veel animo voor. Weten of je de juiste en regelmatige stappen in je training volgt, is erg belangrijk. Als trainer is het jouw taak om je klanten of studenten te motiveren. Elke stap is belangrijk en vraagt ​​veel van je!

Hoeveel willen ze helpen?

Dit is de beste vraag, maar het kan anders worden beantwoord. Hoeveel bent u bereid te betalen voor de hulp? Hoeveel willen ze leren? Willen ze wat zaken voor elkaar krijgen? Er zijn geen goede of foute manieren om dit te benaderen, alleen of je het leuk vindt of er een goed woordje voor hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.