How to Get Better at Work

Kickboksen Soest

Prestaties

Grootte, gewicht, kracht en uithoudingsvermogen. Twee woorden die de meeste mensen die met sport te maken hebben gemeen hebben. Op een bepaald moment in onze dag krijgen we allemaal met die woorden te maken. Als je ergens beter in wilt worden dan moet je het eerst consequent doen. Consistentie komt alleen met doorzettingsvermogen. Dat is waar de methodes die ik je zal laten zien in het spel komen. Door ze te gebruiken zul je gegarandeerd krijgen wat je wilt van je trainingen, en ze zullen in de meeste gevallen ook je prestaties verbeteren!

Vroeger, toen ik nog bij de plaatselijke YMCA trainde, gebruikte ik nooit een fitnessruimte. Ik deed al mijn gewichthef oefeningen thuis. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik altijd in vorm was. Het trainen bij de YMCA gaf me een vorm van discipline die werkte wanneer dat het meest nodig was. Ik was altijd al sterk, groot en gespierd. Het maximaliseren van mijn omvang en het opbouwen van de kracht van mijn spieren kostte wat tijd. Tijd om andere dingen te doen rondom de watervogeljacht.

Kickboksen Soest

Hoe kon ik zoveel kracht opdoen? Simpel. Een maandelijks systeem was noodzakelijk. Ik zorgde ervoor dat ik die maandelijkse doelen haalde, ontmoette mijn vrienden en had er een leuke tijd bij. Je moet een maandelijks basisdoel maken, bijvoorbeeld je gewicht verhogen. Als je daar eenmaal goed in bent, kun je voor meer gaan. Een ander voorbeeld zou zijn, ga voor extra reps in plaats van extra sets, of verhoog de afstand in plaats van bulking up. Waar een 'mindset' om de hoek komt kijken is dit: hecht geen belang aan wat anderen denken. Ik beschadig liever mijn reputatie aan de sociale kant van de zaak dan dat ik me alleen richt op de fysieke kant van de zaak. 

Ik denk dat je wel begrijpt waar ik met mijn hoofd zit als ik al deze dingen zeg. Ik zeg ze gewoon en ga ermee door! Trainen voor de race is allemaal goed, maar niet op hetzelfde moment. Dag in dag uit tellen de races voor niets. Het weer kan wreed zijn of mijn concurrentie kan zo vriendelijk zijn als een vis aan een haak!

Heb je een maatje of een trainingspartner om mee te trainen? Trainen jullie samen? We moeten samen trainen. Een training duurt al gauw een paar uur. Als je het met een partner doet, beleef je er nog meer plezier aan.

Een open geest om te leren en een groot respect voor de ongelooflijke energie en gevoelens die ons lichaam ons kan vertellen door gewoon 's morgens wakker te worden. Speciale dank aan mijn trouwe supporter en medeloper Scotty voor het attenderen op dit interview aanbod!

Leave a Reply

Your email address will not be published.