Hoe word je een gecertificeerde personal trainer

gelukkig persoonlijke trainer die werken in de sportschool - gym coach stockfoto's en -beelden

Help ons alstublieft en word een gecertificeerde Personal Trainer in de komende paar maanden. Al onze informatie is beschikbaar op [http://www. Pony-trot.com]. We zouden graag iemand als trainer hebben die de tijd en het geduld heeft om met je samen te werken, we will16Women en leren vrouwen te coachen. Het geld- en voordelenpakket 4 maanden is een koopje, dat beloof ik je. We werken met zeer specifieke doelen in gedachten, het soort hulp dat je bereid bent te geven. Als we niet zo hard werken als u wilt, zullen wij als trainers nooit resultaat boeken. Naarmate je verder komt in het programma, zul je het goed doen en zie je mogelijk sneller resultaten. De opleiding tot professionele trainer begint voordat u zelfs maar over een professionele licentie-trainingskennis beschikt. Ken jezelf, ken je lichaam, weet wat er speelt.

Bros/Jongens 23 en ouder. Wees verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat uw verdediger begrijpt dat het dragen van een gebitsbeschermer zal resulteren in schorsing, maar geen scheidsrechter om opnieuw in te stellen. Verantwoordelijk zijn voor een goede pasvorm van de gebitsbeschermer; uw gebitsbeschermer moet in uw mond passen. Als de gebitsbeschermer niet op zijn plaats zit of op een of andere manier ongemak veroorzaakt, moet deze worden verwijderd. Je coach is er verantwoordelijk voor dat je over de juiste waarborgen beschikt. Als je bijt, moet hij/zij op zoek gaan naar de oorzaak van dat gedrag. Je coach is degene die bepaalt of je over- of onderpresteert. Het is onze verantwoordelijkheid om als derde partij op te treden om uw coach te assisteren. Begrijp en volg de aanwijzingen. Als een oefening fysiek veeleisend is, moet je coach dit meenemen in de tijd die voor elke vaardigheid is toegewezen. Niemand houdt ervan om een ​​vaardigheid heel lang op een bepaalde manier te doen. Soms moet een speler bepaalde vaardigheden op een andere manier efficiënter leren uitvoeren. Zo kunnen de C-boards soms een handig hulpmiddel zijn, maar hebben ze een beperkte hoeveelheid ruimte. Om het meeste werk gedaan te krijgen in een kortere tijd. Soms komen coaches uit hun omgeving om te wijzen op de juiste manieren om vaardigheden uit te voeren. Niet alle vaardigheden hoeven gepland te worden; je kunt een vaardigheid met één woord dekken, maar je hebt verschillende manieren om het effectief uit te voeren. Er wordt meer gepraat tussen spelers over vaardigheden in een ongestructureerde oefening dan dat er routinewerk is in een hele oefening. U kunt leiden door hogedrukoefeningen te maken, zoals professionele press-downs. Een oefening kan elke keer op dezelfde manier worden uitgevoerd om druk te creëren, maar aangezien er niets vooraf is gepland, kunnen jonge spelers verschillende variaties van de vaardigheid krijgen.

Hier is een voorbeeld van hoe een vaardigheid eruit kan zien:

Runner-stappen; treffers; wordt doorgegeven; raakt bal

Pharoh- gebruikt op een aangrenzende tegenstander loden voet om krachtig rond heup te slingeren

Ch Oxford- vertraagt ​​riemgesp en draait heupen

Ch Len- duwt af naast de taille; schiet nep

Ch Fft- stappen samen met arm, draaien, trappen naar het tweede honk

Ch Mark- werpt een laser naar hitter als hij vooruit beweegt

Ch Wp- haalt ballen uit de handschoenhand van de hitter

Ch Bnd- binnen/buiten; kijkt omhoog om de vlucht te meten

Ch Sl- gooit hoog naar laag, binnen, buiten, schuift omhoog in stand en keert terug naar de bal

Het scoresysteem/competitie voor vaardigheden is als volgt:

One point is earned when the runner hits the decoy. Three is when the catcher throws out of the toppled octagon. The player earns two points if the Air Soldier or his flier is tagged with the disc and one point if the catcher throws the disc out of the airborne. Four points are awarded for knocking down a flying disc and two points if the flipped disc rolls over the ground into the hands of the fielder or batter.

Points are assessed per inning for tagging the decoy. tagging the decoy earns four points and three points are awarded for knocking down the flying disc. each inning, four separate players select a decoy. a player is not allowed to select another in the same inning. a recorded series of hits, runs and errors to total 50. that total is the score for the skill made by the runner with a .

Sommige vaardigheden zijn teamworkvaardigheden, waaronder trap-2, slide-2, tag-2, lead-2 en cut-2. een speler krijgt het schietpercentage van het team, verdiend door een schijf in het net te plaatsen of door een verdedigend schot tussen de verdediging en in het net te maken. met een minimum van 3 treffers verdient het team één teamscore. de score voor de vaardigheid is het gecombineerde percentage teamhits gedeeld door game-innings. Dus individuele spelers moeten een percentage bij zich hebben. record van 100%. als het team een ​​negatief percentage heeft, verliest het team de vaardigheid (een overdracht van 100%). als een team overgaat met een negatief percentage van drie, een gelijkspel-0.<|60%) of meer dan een bepaald bedragAanbevolen verplichte innings een nieuwe wedstrijd. (60 minuten;

Leave a Reply

Your email address will not be published.