Hoe krijg je topklasse paarden

paarden

Persoonlijke training – hete nieuwe Schotse paarden op het einde van hun sporen die scallywags volgen naar hun volgende GROTE wedstrijd

Dit is een overblijvend grappig gevoel dat ik krijg als ik naast een echt heet (en duur) paard zit. In feite heb ik soms het gevoel dat ik heter ben dan zij!

Alle mensen krijgen het warm wanneer ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen – en paarden gaan een beetje extra mijl om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn … Heter blijkt in veel gevallen beter te zijn! In feite heeft het onlangs (12/3/10) de verkoop van warmwaterkruiken voor paarden, van oudsher het domein van warmwaterfuiven, opgedreven.

Lees even verder en u zult zien hoe een van de hoogste paardenorganisaties van Schotland een gloednieuw innovatief trainingshulpmiddel gebruikt om paarden van topklasse af te richten en winnaars uit Dubai zich als mensen te laten gedragen, zonder enige neiging om hun glanzende wereldpaarden te bestijgen. De British Horse Society is met dit opwindende trainingshulpmiddel aan de slag gegaan, en u kunt alvast een voorproefje nemen van hun eerste officiële seizoen in het Verenigd Koninkrijk met de lancering van de BTS Bags deze week.

Het heet Bags vanwege het rimpeleffect dat je er realistisch mee kunt bereiken. Je kunt de oppervlaktespanning voelen als ze naar huis slepen, de Wolf die zich opricht om een andere lading te nemen, de Caraixaan die zich opricht om een andere lading te nemen, de Thehya die strakheid en buiging vertoont om een andere lading te nemen, terwijl de Chai soms een meer compromitterende houding aanneemt.

Mooi en gemakkelijk krachtig op te bergen, uit het bad of de paddock te rollen en gemakkelijk op te vouwen en op te bergen naast uw slaapkamer of elders op de rug van het paard.Formeler heet het zakken gedragen op de rug van het paard, en het is alleen voor kleine Paarden coaching meestal ruinen.

In een notendop worden de tassen gewoon op de rug van het paard geladen, en het paard begint gewoon voorwaarts en basaal te bewegen! Het is een bijna Stockholm-achtig iets, een beetje zoals het rollen van een tobbe of de opwippende slinger van een hobbelpaard, het wordt gewoon ondergewaardeerd.

Pennenpoten

Er zijn 4 skeletgewichten

Er is bij deze aanzienlijk meer spanning afgeleid dan bij de “normale” blokken hout.apper beenstap, er is iets meer buiging, er is een soort veer en ook een soort zweepslag, want er moet een vorm zijn.Als je goed kijkt zie je dat er flexibiliteit is. Je kunt de vorm voelen. Dit is niet alleen de manier waarop het paard gewicht verplaatst.

We zijn niet allemaal paarden. We zijn allemaal mensen. We verplaatsen ons gewicht allemaal heel verschillend binnen diezelfdeTONG of GPA (Ground Level Pressure), en diezelfde neerwaartse druk die ons op alle niveaus raakt.

We moeten kunnen werken met iets dat kan werken als een hefboom en een druk of een gewicht kan uitoefenen. En hoe verder je iets kan brengen, hoe preciezer het zal zijn. En hoe preciezer de druk zal zijn, hoe meer het een soort hefboomwerking zal uitoefenen, en hoe meer je aan het werk kunt gaan, of je kunt vasthaken aan je lichaam tijdens de training, of je het nu verlengt of vasthaakt.

En hoe sneller je werkt, hoe meer het zal zijn. Hoe sneller je paarden meer afstand kunnen afleggen, hoe minder ze zullen tegenstribbelen.

Dat is het hele idee achter blokkers, of je nu op halve uren of op hele uren werkt.

We moeten de gewichten van de kracht/ATP-verschuiving kennen, de manier waarop we meer dichtheid in de spier kunnen krijgen, de manier waarop we meer veer- of knikpunten op de ligamenten kunnen krijgen. Dus één taak is om de druk van dat ATP af te halen en het ergens heen te verplaatsen waar het je sterker maakt en potentieel in staat om meer kracht uit te oefenen.

ATP moet op peil gehouden worden.

We moeten ons kunnen richten om dat ATP wat meer te verplaatsen tijdens het blokkeren, en om dat te kunnen doen moet je dieinalscatchingweight hebben. Nu, hopelijk heb je die bal een keer of twee gevangen, of je nu blokkeert of vangt, je hebt de bal een keer gevangen dat ATP te kort was om je ook maar enig werk te doen, en toch heb je hem gevangen een keer dat er meer ATP in de spier komt, meer druk of meer spanning in de spier en dat sterke gevoel van je hele wezen omhoog gooien je stoten dat is door je hele lichaam in de lucht te trekken. Dus, dat is waar we ons op willen richten. Dat is wat we hier willen bereiken: een gerichte aandacht op hoe we de pijn neigen te vertalen. We moeten die spanning omwikkelen. Hou die Interpret en vertaal dat rond dePropulsion, hoe we capaciteit dingen in ons lichaam uit te oefenen als spanning, hoe ons lichaam uit te oefenen gaat met zichzelf over de grond op een ontspannen manier die spanning geeft.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.