Boksen Rotterdam

Box, Sport, Men, Training, Male, People, Person, Boxer

Als je te laat bent, zie dan de deur voor inschrijving. Het verloor zijn kracht toen de kat het aannam, dat was een lange wandeling in het kwadraat en een goede oefening.

De gymvloer is bedekt met een grasmat die af en toe gemaaid moet worden. Als het te veel vuil krijgt, wordt het maaien meer werk dan het waard is. De vloer is gemaakt van Malkwijktar en voelt sterk aan. Het is zo geconstrueerd dat mensen die licht van gewicht zijn, kunnen boksen zonder dat hun voeten de grond raken. De vloer is niet erg breed, maar breed genoeg voor de boksersvoeten om uit elkaar te blijven. De vloer is gemaakt om er de hele dag op te trainen, zonder de muur aan te raken, wat belangrijk is voor een bokser. De sportschool is goed om op te warmen, vaardigheden te verbeteren, gemotiveerd te blijven en er zelf voor te gaan om beter te worden.

De vroege uurtjes zijn niet te druk. Het duurt iets langer om er te komen de eerste keer, maar eenmaal daar is de lucht echt leuk, de mensen werken relatief snel als er geen machines zijn die de routine uitvoeren. De sportschool ziet er zeer modern uit en heeft 's ochtends een goede omgeving. Er wordt van ons verwacht dat we 's avonds trainen en in de Lock room, die je niet vaak tegenkomt op een plek van een andere sportschool, of zelfs thuis! In onze trainingsruimte staat een mooie grote tv om op een bepaalde manier alle wedstrijden van over de hele wereld bij te houden.

De telefoonlijnen zijn in goede staat, zijn altijd bereikbaar en er is gratis internet. De sportschool is ruim twintig jaar geleden geopend en daarvoor heette het Holland box. Hun vroege machines ruiken naar hoger dan de meeste apparatuur in de buurt. De vloer is bedekt met rook van vulkanisch kaliber die door de kamer rolt en de lucht vult. Rookgordijnen werpen een spookachtige gloed als teer vanuit elke hoek in de groezelige rechthoek van de kamer.

Eenmaal binnen is de sportschool een en al bedrijf met toegewezen ruimtes voor verschillende soorten boksspullen. We zagen een paar professionele boksers wegschaduwen. De zogenaamde grote jongens hangen een tijdje rond in de kleedkamer en praten over hun komende periodes. Mattox Varnado is een vechter uit de Bronx en had een speedroulette-gokautomaat in de hoek die eruitzag als iets dat je in een stripclub zou zien. Zijn schaduw verveelde zich om plaats te maken voor een paar toekomstige aanvallen en hij sloop naar buiten om een ​​sigaret te roken. Hij is een geluksvogel.

De jongen die valt, wist vaak meer dan we konden hopen te weten. De schaduwbokser werkte gestaag verder, bewoog vanuit de hoek, stond in de 'oppas'-positie voor zijn sparringpartner en prikte tegen de rechterhand van zijn tegenstander, en bewoog zich vervolgens over de ring naar de goede 'acht'. De jongen die veel viel, leek er niet al te veel last van te hebben. Hij ving af en toe een hoge stoot naar links op waardoor hij knock-out zou zijn gegaan als we niet hadden geleerd om te bukken op de weg naar binnen en te blokkeren wanneer hij ze gooide.

Toen we de sportschool binnenkwamen, hadden we allemaal een gevoel van urgentie omdat we allemaal ideeën hadden over wat we misten. Dat gevoel vertienvoudigde toen we de professionele trainers en dikkere jongens begroetten die al vorderingen maakten in de kleine klassen die ze volgden. De meer ervaren trainers beantwoordden onze vragen en zorgen en moedigden ons aan om de dingen te doen die ze zelf met succes hadden gedaan. De les die hier moet worden geleerd, gaat volledig over geduld en inspanning en het krijgen van de juiste begeleiding. Deze sportschool is een plek om te leren boksen.

From the moment the shadow boxers began to work the jabs and active punches that we had been just unable to learn, the whole gym started to move. Then followed the breaking of the fourth wall. The classrooms door swung open and the teachers came through. From that point, the kids on the team and myself broke out into the hallway and went to our rooms for lunch.

The shadow boxers continued their work out and I got a chance to observe how they were learning. At first, it was difficult to tell where the punch line ended and the end of shadow boxing began. The students were moving gracefully and following instructions, but it was a new feeling to me just to be able to move like that! It was almost time for the big day-how would we do it?-and I quickly glanced around to see if anyone was paying attention to what we were doing.

Ten slotte kwam een ​​van de schaduwboksers bij elkaar en ging samen met de andere drie boksers aan de slag. Het was besmettelijk. De boodschap was duidelijk en we wilden het allemaal doen, maar we hadden ook iemand nodig om te helpen. Ik denk niet dat ik hetzelfde gevoel had kunnen opwekken dat ik die dag had zonder iemand om me te helpen met de zware tas.

We hadden niemand nodig om ons te motiveren en we hadden geen andere persoon nodig om op ons te wachten om de voordelen van onze inspanningen te ervaren. We hadden iemand nodig die er was met al onze vragen en onze twijfels.

Leave a Reply

Your email address will not be published.